RETOURNEREN EN RUILEN

 

Wij doen er alles aan om u via onze website volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan dit geruild of geretourneerd worden. 

U dient het artikel op eigen kosten te retourneren. Voor retour en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden: 

Ruilen 
De artikelen die u via MadOre heeft gekocht kunnen zonder opgaaf van reden worden geruild. Er kan alleen geruild worden voor hetzelfde artikel in een andere maat (indien voorradig). U stuurt de schoenen op uw kosten terug en MadOre stuurt op onze kosten de geruilde schoenen naar u terug. 

De schoenen kunnen geruild worden mits :

  • u hier voorafgaand via e-mail melding van heeft gemaakt aan MadOre
  • het ruilen plaatsvindt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
  • de schoenen nog in originele staat van verzending zijn, de schoenen dienen ongedragen, ongewassen en met alle aangehechte of aangebrachte kaartjes, labels of stickers in de originele verpakking terug gestuurd te worden.
  • het risico van het retourneren (verzenden) ligt geheel bij de klant.

 

Retourneren 
Wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over de bestelling, dan kunt u deze of een gedeelte daarvan op uw kosten retourneren (binnen 14 dagen). Zodra MadOre alles in goed staat (onbeschadigd en compleet) heeft ontvangen zal MadOre het bedrag (binnen 14 dagen) terugstorten op het rekeningnummer van de klant. 

  • De schoenen kunnen niet geretourneerd worden als er voor een opdruk of speciaal op bestelling is gekozen. Deze regel is conform de wet kopen op afstand waarin vermeld staat dat aankopen die speciaal, op bestelling, zijn gemaakt niet geretourneerd kunnen worden.