MEEST GESTELDE VRAGEN


V: Kan ik ten alle tijden via internet bestellen?
A: Onze website is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. Wij zijn ook per e mail bereikbaar op info@madoreshoes.com
V: Hoe kan ik mijn orderstatus controleren?
A: U ontvangt van ons een mailbericht als uw betaling en bestelling bij ons binnen is gekomen. Dit bericht moet u binnen 1-3 werkdagen na plaatsing en betaling van uw order binnen hebben gekregen. Hebt u dit niet neem dan contact met ons op via info@madoreshoes.com
V: Kan ik mijn schoenen buiten Nederland geleverd krijgen?
A: Ja
V: Wat moet ik doen als ik problemen heb met de geleverde goederen?
A: Mocht u vragen hebben of als er onduidelijkheden zijn met betrekking tot de ontvangen goederen kunt u contact opnemen met onze verkoop via info@madoreshoes.com
V: Welke maat moet ik bestellen?
A: MadOre schoenen worden in Europese maten geproduceerd. Voor gedetailleerde informatie vindt u onderaan de pagina een maattabel.
V: Kan ik een ander artikel toevoegen aan mijn bestelling?
A: Als de order verwerkt is zal het later ingevoerde artikel als aparte bestelling beschouwd worden.
V: Kan ik verschillende artikelen op verschillende adressen laten afleveren?
A: Helaas is dit niet mogelijk. Per bestelling kan er maar één afleveradres worden opgegeven.
V: Op welke manieren kan ik betalen?
A: De betaalmogelijkheid via www.madoreshoes.com is via iDeal, Visa, Paypal, American Express, Apple pay of via een overschrijving. Zie menu Voorwaarden.
V: Kan ik mijn schoenen wassen?
A: Nee, wasmachinezeep kan het leer aantasten. Tevens kunnen de schoenen hard worden en krimpen. Ga altijd naar een goede schoenmaker en vraag naar een bijpassend product.
V: Wat kan ik doen als mijn schoenen toch nat worden?
A: Gun de schoenen de tijd om op kamertemperatuur te drogen. Neem indien mogelijk de binnenzool uit de schoen. Leg de schoenen nooit op de verwarming of verwarm ze nooit op een andere manier.
V: Ik wil graag een schoen bestellen die ik in de winkel heb gezien, maar deze staat niet op de site?
A: Niet alle artikelen die in de winkels verkocht worden zijn beschikbaar op de site. Wij zijn druk bezig het Internetassortiment verder uit te breiden. Mocht u suggesties hebben, dan vernemen wij dat graag van u via info@madoreshoes.com

MAATTABEL DAMESSCHOENEN 

De schoenen van MadOre zijn gemaakt op een Europese leest en hebben een unieke pasvorm. Ze zijn gemaakt om comfortabel te zitten bij de hiel en de wreef . Mocht een schoen groter of kleiner vallen, dan wordt dat in de omschrijving aangegeven.

Maat opmeten
U neemt 1 vel papier en gaat op dit velletje staan. Laat door iemand de voet met een potlood of pen omtrekken. Meet daarna de afstand op tussen de hiel en de grote teen. De grootste voet is de voet die uw maat bepaalt.

 

Maat  mm.

36   230 - 237

 

37   238 - 243

 

38   244 - 251

 

39   252 - 258

 

40   259 - 265

 

41  266 - 271

 

42  272 - 277