We hebben een nieuwe aanwinst in onze collectie! De perfecte laars voor onder elke outfit. Elegant en met een stevige hak van 4 cm. De ultieme klassieker met een super pasvorm. In mooi zwart nappa leer. Elastiek inzet aan buitenzijde en rits aan binnenkant.

We hebben een nieuwe aanwinst in onze collectie! De perfecte laars voor onder elke outfit. Elegant en met een stevige hak van 4 cm. De ultieme klassieker met een super pasvorm. In mooi metallic grijs leer. Elastiek inzet aan buitenzijde en rits aan binnenkant.

We hebben een nieuwe aanwinst in onze collectie! De perfecte laars voor onder elke outfit. Elegant en met een stevige hak van 4 cm. De ultieme klassieker met een super pasvorm. In mooi licht rose leer. Elastiek inzet aan buitenzijde en rits aan binnenkant.

We hebben een nieuwe aanwinst in onze collectie! De perfecte laars voor onder elke outfit. Elegant en met een stevige hak van 4 cm. De ultieme klassieker met een super pasvorm. In mooi beige leer, brushed. Elastiek inzet aan buitenzijde en rits aan binnenkant.